neRDen? : iŞ/hoBiLeR : laKap : Kişi sayfası : (2019/2019) Seviye: (2019/2019) Güçlülük: (2019/2019)
Konu: ask hisseTmeqTir !! Ptsi Şub. 25, 2008 10:51 am
Bir gül düşün bülbülünden ayrı Issız çölün ortasında Yalnız,ürkek,hasret kokan yapraklarıyla Peki ya bülbülün halinden kim bile Mahsun bir o kadar da çaresiz bülbül Yakıcı güneşin altında serinliğine ihtiyaç duyduğu gülü Gönlündeki sevdalısını araken O nur sesiyle yaktığı ağıtları düşün
Ve devam et Bir seni bir beni düşün Ben çöl ortasındaki ürkek gül Sen bana ağıt yakan sevdalı bülbül
Kavuşmak isteyip de kavuşamayan Sarılmak isteyip de dokunamayan Birer ateş Ateş çünkü bir ilkle başlayıp da Tüm arzu ve isteklerine sahip olan insana yanış belki de İki kalbin bir anda aldığı elektriklenme sonucu ortaya çıkan ateş
Bak yüreğimin ateşi ara beni Bul Sandığın kadar uzakta değil Tahmin edemediğin kadar yakınındayım Duymaya çalışma beni sesimi duyamazsın Dokunmaya çalışma göremezsin
Yalnızca hissetmeye çalış Gözlerime bak Gözlerimdeki o manayı isteğimi, arzumu ama çaresizliğimi de Engelini aşarak görmeye çalış Tam anlayamadıysan elimi tut Utanma inan karşılığını göreceksin Eğer o sıcaklığı tüm bedeninde hissedersen Beni kalp ve beyin bileşiminde hissettiğinde Hiç düşünme bulmaya çalıştığın benim O hissettiğin benim
Beni o anda sar ve bir daha bırakma olur mu Beni kucakla ama yalandan yoksun kucağınla Beni sev hilesiz yüreğinde Gözlerime dal dalgasız bakışlarınla Gülümse ama amacına ulaşmak isteyen bir erkek gibi değil
İnan bana bir tanem senin doğruluğun Benim sana her şeyimi vaad edişim olur Bana bir papatyayla yürüyüşün benim sana kucak dolusu gülle Engelli yollardan koşuşum olur Bak gör o zaman bu aşk nelere kadir olur </B>
Yasemin_Koliq
вιz∂єη вιяι
neRDen? : IstanBuL..
iŞ/hoBiLeR : laKap : уαяαмαz нιρ нσρçu
neRDen? : ismir
iŞ/hoBiLeR : DaNs
laKap : BaRbiE
Kişi sayfası : (982/982) Seviye: (982/982) Güçlülük: (982/982)