Yaş : 29
Kayıt tarihi : 30/12/07
Mesaj Sayısı : 1312
neRDen? : İstanbul
iŞ/hoBiLeR : Dans Etmek,Bilg. Oynamak,Chat Yapmak V.s.
laKap : Tırtırix :DD
Kişi sayfası : (1262/1262) Seviye: (1262/1262) Güçlülük: (1262/1262)
Konu: Turşulu Tavuk Perş. Şub. 07, 2008 11:19 pm
Turşulu Tavuk Malzemeler
2 Kilo lahana turşusu 3 Çorba kaşığı margarin 2 Adet soğan 2 Tatlı kaşığı salça 2 Su bardağı sıcak su 1 çay bardağı pirinç 4 Adet tavuk budu 4 Çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber
Hazırlanışı Lahana turşusunu 1 saat su dolu kapta bekletin. Margarini tencerede eritin. Soğanı ince kıyıp yağda pembeleştirin. Lahanayı sudan çıkarıp ince ince kıyın. Soğanı ekleyin ve iyice kavurun. Salçayı ve sıcak suyu ilave edin. Lahanalar yumuşamaya başladığı zaman pirinci ilave edin. Pirinçler de yumuşayınca tencereyi ocaktan alın. Fırına dayanıklı bir cam kaba lahanalı piriçli karışımı alın. Üzerine haşlanmış tavuk butlarını koyun. 4 Çorba kaşığı tereyağını küçük bir tavada eritin. Tavukların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında tavuklar pembeleşene dek pişirin.
arDaqoLiqq
Arda&Cemre qoLik Fanatiqi Admin < SeRanay >
Yaş : Kayıt tarihi : 02/02/08
Mesaj Sayısı : 2020
neRDen? : iŞ/hoBiLeR : laKap : Kişi sayfası : (2019/2019) Seviye: (2019/2019) Güçlülük: (2019/2019)
Konu: Geri: Turşulu Tavuk Paz Şub. 17, 2008 6:27 am