HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
RappeR_NyT
Rapchi_Nayat
Rapchi_Nayat
RappeR_NyT

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 30/12/07 Mesaj Sayısı : 1312 neRDen? : İstanbul iŞ/hoBiLeR : Dans Etmek,Bilg. Oynamak,Chat Yapmak V.s. laKap : Tırtırix :DD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Img_left1262/1262AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Seviye:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Left_bar_bleue1262/1262AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Güçlülük:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Left_bar_bleue1262/1262AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (1262/1262)
MesajKonu: AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]]   AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Icon_minitimeSalı Şub. 05, 2008 10:06 am

forum yoneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce verilmisti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun.
üye: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu
Forum yoneticisi: Banned !
-----------------------------------------------------------------------
üye: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya
Forum yoneticisi: ee
üye: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu
üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz.
Forum yoneticisi: evet
üye: O zaman sıradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu
Forum yoneticisi: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi!
üye: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyok mu!!! ehueheuehu
------------------------------------------------------------------------
üye: Bir zamanlar hor görüp de banladığın , ama gururlu bir üye vardı ya
Forum yoneticisi: ee ?
üye: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim .
------------------------------------------------------------------------
üye: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye
Forum Yöneticisi: Evet...
üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha
Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara
-------------------------------------------------------------------------
üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba?
Forum Yöneticisi: Administrator ünkısaltması
üye: Soyadministrator ün olayım senin anam puhaha nasıl espri?
Forum Yöneticisi: ....
üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarıldım ben şimdi ya?!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
üye: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar?
Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs..
üye: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz?
------------------------------------------------------------------------------------------

Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !
üye: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu
Forum yoneticisi: Banned!
--------------------------------------------------------------------------------------------
üye: Hocam bi dakika bakar mısın ?
Forum yoneticisi: Ne var lan
üye: Hocam forum da bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum.
Forum yoneticisi: Ben anlamaz forumdan kurban
üye: ee iyi de sen forumda moderatorsun
Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi
üye: Hönk !
-----------------------------------------------------------------------------------------------
üye: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu?
Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resminikoy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
üye: Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya
Forum yoneticisi: ee?
üye: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor
Forum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!!
Kullanıcı İmzası
http://www.cicihepsifanclub.net
cemroshy
αℓışмış üує
αℓışмış üує
cemroshy

Erkek
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 06/04/08 Mesaj Sayısı : 40 neRDen? : bursa iŞ/hoBiLeR : dans müskk laKap : jr avril
MesajKonu: Geri: AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]]   AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Icon_minitimeSalı Nis. 08, 2008 7:20 pm

Very Happy:D saqol jnmm
Kullanıcı İmzası
http://gencadaylari.tr.gg
Whi$ne
Yasemin Fanatiği En Çalışkan Editör Tuqçe !
Yasemin Fanatiği En Çalışkan Editör Tuqçe !
Whi$ne

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 09/04/08 Mesaj Sayısı : 1220 neRDen? : ismir iŞ/hoBiLeR : DaNs laKap : BaRbiE
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Img_left982/982AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (982/982)
Seviye:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Left_bar_bleue982/982AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (982/982)
Güçlülük:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Left_bar_bleue982/982AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (982/982)
MesajKonu: Geri: AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]]   AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Icon_minitimePerş. Mayıs 15, 2008 10:37 am

ay süper harbi çıdırıcak seyler bi yandan komik bi yandan sinir bozucu
Kullanıcı İmzası
http://manyaq-hpsiclr.forume.biz/
arDaqoLiqq
Arda&Cemre qoLik Fanatiqi Admin < SeRanay >
Arda&Cemre qoLik Fanatiqi Admin < SeRanay >
arDaqoLiqq

Yaş : Kayıt tarihi : 02/02/08 Mesaj Sayısı : 2020 neRDen? : iŞ/hoBiLeR : laKap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Img_left2019/2019AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Seviye:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Left_bar_bleue2019/2019AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Güçlülük:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Left_bar_bleue2019/2019AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (2019/2019)
MesajKonu: Geri: AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]]   AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Icon_minitimeÇarş. Mayıs 21, 2008 6:34 am

aaaa böLe üyeLerm oLsa (( ki tabikide yok )) 1 saniye durmam bannLarmm
Kullanıcı İmzası
peace21
gєℓιşмιş üує
gєℓιşмιş üує
peace21

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 19/05/08 Mesaj Sayısı : 317 neRDen? : diyarbakır iŞ/hoBiLeR : kitap okumak laKap : nermi
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Img_left0/0AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (0/0)
Seviye:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Left_bar_bleue0/0AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Left_bar_bleue0/0AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Empty_bar_bleue  (0/0)
MesajKonu: Geri: AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]]   AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]] Icon_minitimeSalı Haz. 17, 2008 6:51 pm

aynen ölee vallaa ama admin deilim mod. deilim ne yapabilirimkii keşkee mod olsamm ahh ahhhhhhhhhhhhh Sad
Kullanıcı İmzası
http://www.hepsigrubu.com.tr

AdminLeri Çıldırtan Üyeler[[KoMiK]]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası