neRDen? : izmir
iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey
laKap : pankek..
Kişi sayfası : (3000/3000) Seviye: (3000/3000) Güçlülük: (3000/3000)
Öncelikle Şebnem Özberk ve Evren Erdamar'a çooookkk teşekkürler, senelerdir bize katlanıyorlar ve mükemmel işler yapmamızı sağlıyorlar...
Aslında bir tür Girl Power oluyor bizim grup... :) Sabırlarına hayranım...
Sabır demişken Ender Akay'a Xanax vermeyi düşünmedim değil yani okumalarımız sırasında :) 4 kızla uğraşmak kolay mı? :)
Sunay Özgür'e de çok teşekkürler güzel bi albüm oldu da biraz :) HACIIIIIIII BEEEYYYYY :) (Mustafa Ceceli) misket havasını sen bana okuma sırasında alttan çalmasaydın nasıl okurdum ben :)
HEYYYY GORGONZOLA OZZYYY (Ozan Doğulu) komik espirilerinle bizi güldürdün:) sımsıkı diyorum başka bir şey demiyorum :))))
Kenan Doğulu sabaha kadar canımızı çıkardın qalla ama çok da lezzetli oldu ya :)
Fotoğraflar için Yağmur Kızılok ve Gökhan Erten'e de çok teşekkürler...
Makyaj ve saçlar için Ahmet Yıldırım ekibine çookk çookk teşekkürler biz çirkin ördekleri güzelleştirdikleri için :))
Fotoğraf çekiminde kıyafetlerimize Fatoş Suda'ya çookk teşekkürler ananananan:) ve Hakan 'a çok teşekkür ederim ...Sahne kostümlerimizde bu sene bize çok güzel kostümler hazırlayan Lagarto'ya sonsuzz teşekküürrlerrr:)
Biricik Annemeeeeeeee her zaman ki gibi bu albüm döneminde de bana katlandığı için onu kocaman kocaman öpüüyoooruummm.. Anneannemi de tabii ki.
Kıııızzzlarrrrr yine güzel bir albüm yaptık :)yine beraberizzz hep beraberiz :)çok zorlandık birkaç parçaya bölündük ama başardık ve yine yine hep bi parçayızz siziiiii seviyooruumm:)
Becooooooooooooo..... şan derslerinde bize o garip gurup çaylarından içirip sesimizi açtın yaov:)
Ve tabii ki stardium ailesine de çok teşekkürler... Onur'cuğum sarışınım, tasarımın için ellerine sağlık... Bize bu albümde yardımcı olan herkeze sonsuzz teşekkürler :)
YOSHY
arkdşlar kndi yazımım. alıntı fln diil. bi kaç tane hatalar vr ama onları Yaseminimz yapmş =)) mesela herkese diceine herkeze demiş.bir diceine bi demiş. o tür hataları bn yapmadm haberinis olsn. ne gördüysem onu yazdm =))) nyse insanlk hali yapılır öle hatalar =))))
~melaN-qOl!a~
depresif & melankolik
neRDen? : yoshymn tertemiz kalbinden
iŞ/hoBiLeR : öğrenci resim
laKap : iroş
Kişi sayfası : (122/122) Seviye: (122/122) Güçlülük: (122/122)
Konu: Geri: şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Ptsi Eyl. 15, 2008 10:13 am
evet yapılır böle hatalar türk polisi yakalar (çok çok çok saol ellerine kollarına klavyene mouse una sağlık)
.::Miss Cevik::.
» en sheker admin ι∂ιz «
neRDen? : izmir
iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey
laKap : pankek..
Kişi sayfası : (3000/3000) Seviye: (3000/3000) Güçlülük: (3000/3000)