HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
.::Miss Cevik::.
» en sheker admin ι∂ιz «
 » en sheker admin ι∂ιz «

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 09/07/08 Mesaj Sayısı : 1406 neRDen? : izmir iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey laKap : pankek..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Img_left3000/3000şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Seviye:
şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Left_bar_bleue3000/3000şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Güçlülük:
şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Left_bar_bleue3000/3000şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Empty_bar_bleue  (3000/3000)
MesajKonu: şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm)   şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 5:42 pm

Öncelikle Şebnem Özberk ve Evren Erdamar'a çooookkk teşekkürler, senelerdir bize katlanıyorlar ve mükemmel işler yapmamızı sağlıyorlar...

Aslında bir tür Girl Power oluyor bizim grup... :)
Sabırlarına hayranım...

Sabır demişken Ender Akay'a Xanax vermeyi düşünmedim değil yani okumalarımız sırasında :)
4 kızla uğraşmak kolay mı? :)

Sunay Özgür'e de çok teşekkürler güzel bi albüm oldu da biraz :) HACIIIIIIII BEEEYYYYY :) (Mustafa Ceceli) misket havasını sen bana okuma sırasında alttan çalmasaydın nasıl okurdum ben :)

HEYYYY GORGONZOLA OZZYYY (Ozan Doğulu) komik espirilerinle bizi güldürdün:) sımsıkı diyorum başka bir şey demiyorum :))))

Kenan Doğulu sabaha kadar canımızı çıkardın qalla ama çok da lezzetli oldu ya :)

Fotoğraflar için Yağmur Kızılok ve Gökhan Erten'e de çok teşekkürler...

Makyaj ve saçlar için Ahmet Yıldırım ekibine çookk çookk
teşekkürler biz çirkin ördekleri güzelleştirdikleri için :))

Fotoğraf çekiminde kıyafetlerimize Fatoş Suda'ya çookk teşekkürler ananananan:) ve Hakan 'a çok teşekkür ederim Razz ...Sahne kostümlerimizde bu sene bize çok güzel kostümler hazırlayan Lagarto'ya sonsuzz teşekküürrlerrr:)

Biricik Annemeeeeeeee her zaman ki gibi bu albüm döneminde de bana katlandığı için onu kocaman kocaman öpüüyoooruummm.. Anneannemi de tabii ki.

Kıııızzzlarrrrr yine güzel bir albüm yaptık :)yine beraberizzz hep beraberiz :)çok zorlandık birkaç parçaya bölündük ama başardık ve yine yine hep bi parçayızz siziiiii seviyooruumm:)

Becooooooooooooo..... şan derslerinde bize o garip gurup çaylarından içirip sesimizi açtın yaov:)

Ve tabii ki stardium ailesine de çok teşekkürler...
Onur'cuğum sarışınım, tasarımın için ellerine sağlık...
Bize bu albümde yardımcı olan herkeze sonsuzz teşekkürler :)

YOSHY

arkdşlar kndi yazımım. alıntı fln diil. bi kaç tane hatalar vr ama onları Yaseminimz yapmş =)) mesela herkese diceine herkeze demiş.bir diceine bi demiş. o tür hataları bn yapmadm haberinis olsn. ne gördüysem onu yazdm =))) nyse insanlk hali yapılır öle hatalar =))))
Kullanıcı İmzası
http://cadihepsiciler.mutluforum.org
~melaN-qOl!a~
depresif & melankolik
depresif & melankolik
~melaN-qOl!a~

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 02/09/08 Mesaj Sayısı : 358 neRDen? : yoshymn tertemiz kalbinden iŞ/hoBiLeR : öğrenci resim laKap : iroş
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Img_left122/122şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Empty_bar_bleue  (122/122)
Seviye:
şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Left_bar_bleue122/122şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Empty_bar_bleue  (122/122)
Güçlülük:
şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Left_bar_bleue122/122şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Empty_bar_bleue  (122/122)
MesajKonu: Geri: şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm)   şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 10:13 am

evet yapılır böle hatalar türk polisi yakalar (çok çok çok saol ellerine kollarına klavyene mouse una sağlık)
Kullanıcı İmzası
http://sat.k12.tr
» en sheker admin ι∂ιz «
 » en sheker admin ι∂ιz «

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 09/07/08 Mesaj Sayısı : 1406 neRDen? : izmir iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey laKap : pankek..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Img_left3000/3000şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Seviye:
Güçlülük:
MesajKonu: Geri: şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm)   şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm) Icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 1:07 pm

önmli diil cnm bnm =)) heşy szn içn =))
Kullanıcı İmzası
http://cadihepsiciler.mutluforum.org

şaka albümü teşekkür yazısı (kendm yazdm)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası