HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

Grup Hepsi Saba Tümer'deydi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
.::Miss Cevik::.
» en sheker admin ι∂ιz «
 » en sheker admin ι∂ιz «

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 09/07/08 Mesaj Sayısı : 1406 neRDen? : izmir iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey laKap : pankek..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Img_left3000/3000Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Seviye:
Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Left_bar_bleue3000/3000Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Güçlülük:
Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Left_bar_bleue3000/3000Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Empty_bar_bleue  (3000/3000)
MesajKonu: Grup Hepsi Saba Tümer'deydi   Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 9:40 am

GRUP HEPSİ SABA TÜMERDEYDİ

Habertürk'te Saba Tümer'in programına konuk olan Hepsi kızları, kısa bir süre önce basında yer alan ve kendilerine Eurovision'la ilgili teklif geldiği haberlerinin doğru olmadığını söylediler.

Grup üyelerinden Cemre "Çıktığımızdan beri her sene basında Eurovision'a gidiyoruz ve hiç bizim haberimiz olmuyor" diyerek herhangi bir teklif almadıklarını söyledi. "Biz bu haberlerin çıkmasına da seviniyoruz çünkü Tükiye'nin bizi böyle bir göreve layık görmesi çok güzel" diye konuşan Gülçin, böyle bir teklif gelmesi karşısında "Kalbimiz istese de mantığımız hayır der" diyerek Eurovision'a pek de sıcak bakmadıklarını ancak olur da giderlerse şarkılarının yarısının İngilizce yarısının da Türkçe olmasından yana olacaklarını söyledi.

Yurtdışından teklif almışlar

Yurtdışından müzikal teklifi aldıklarını söyleyen Hepsi grubu kızları, projenin ayrıntılarına girmeden "Gerçekten heyecan verici isimlerin olabileceği üzerine konuşuluyor. İnşallah olur diyoruz" açıklamasını yaptılar.

Sinemada oynayacaklar

Bir sinema filmi teklifi aldıklarını anlatan Hepsi kızları, bir süre önce oynadıkları dizideki gibi kendilerini oynamayacaklarını ve bambaşka karakterlerle seyircilerin karşısına çıkacaklarını anlattılar. Film hakkında pek fazla detaya girmemeye özen gösteren Hepsi grubu, Eylül sonunda çekimlerin başlayacağını ve Ocak sonu Şubat başı gibi de vizyona gireceğini belirttiler. İstanbul dışında çekilecek filmin ismi ise daha sonra belli olacak.

Kenan Doğulu haberlerine dava açmış

Bir dönem medyanın gündemine Kenan Doğulu ile birlikte olduğu haberleriyle gelen Hepsi grubundan Cemre, "Aslı olmayan bir şey. 2,5 sene oldu ve hala haberler çıkıyor. Kenan'a da sordum. Ben bile gördüğümde şaşırıyorum. Ben bile inanacak hale geldim. En son bir haber daha çıktı ve dava açmak zorunda kaldım. Ben Bodrum'dayım beni Çeşme'de yazdılar. Kenan da 'Boşver' diyor" açıklamasını yaptı.

kaynak: televizyongazetesi
Kullanıcı İmzası
http://cadihepsiciler.mutluforum.org
miniq_peri
вαşαяıℓı üує
вαşαяıℓı üує
miniq_peri

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 11/04/08 Mesaj Sayısı : 989 neRDen? : MERSİN iŞ/hoBiLeR : DANS,DANS,DANS laKap : MERWİX-YOSHY
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Img_left1003/1003Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Empty_bar_bleue  (1003/1003)
Seviye:
Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Left_bar_bleue1003/1003Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Empty_bar_bleue  (1003/1003)
Güçlülük:
Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Left_bar_bleue1003/1003Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Empty_bar_bleue  (1003/1003)
MesajKonu: Geri: Grup Hepsi Saba Tümer'deydi   Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 2:17 pm

saol cnm bnm ..Very Happy
Kullanıcı İmzası
http://yasemin-biz.eniyiforum.net
» en sheker admin ι∂ιz «
 » en sheker admin ι∂ιz «

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 09/07/08 Mesaj Sayısı : 1406 neRDen? : izmir iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey laKap : pankek..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Img_left3000/3000Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Seviye:
Güçlülük:
MesajKonu: Geri: Grup Hepsi Saba Tümer'deydi   Grup Hepsi Saba Tümer'deydi Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 2:24 pm

önmli diil cnmm =) =)
Kullanıcı İmzası
http://cadihepsiciler.mutluforum.org

Grup Hepsi Saba Tümer'deydi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası