neRDen? : İstanbul
iŞ/hoBiLeR : Dans Etmek,Bilg. Oynamak,Chat Yapmak V.s.
laKap : Tırtırix :DD
Kişi sayfası : (1262/1262) Seviye: (1262/1262) Güçlülük: (1262/1262)
Sewilirken Uyuyordun! Şimdi SEN Sew , Böl Uykunu..!
sNa hersmnkinden çoq ihtiacım war..!
Yarim sen yokken ben herqün incitiLdim. Binbir parça binbir hayaL içinde eziLdim..
Küçük bir çocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi. 0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi. Heyecan gibi.. aşk gibi..
Bugün Burda Cumartesi Ben senin SaçLarını SuçLar bakışLarını Geveze SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^ ..
bİr anLIk mutLuLuğum sİzİ çok mu üzdü?
baBam deDi ki - doĞmaSayDın keŞké, benDé dedim ki dĞdum uLanSs işTé xD
Hayat ya$ıcaam şeyleri sana kıyak geçiorm yaz,çiz,oyna.. Hiç bi bok istemedim istemiorm..
Şimdi artq tek başımayım... Hiç değiLse hakkını veriyorum yaLnızLığın.. iki kişilik kocaman bir boşLuktansa sensizLiqi* ve yalnızLığı tercih ediyorum Emin oL şimdi dahada mutLuyum..(!)
KraLiçenin Yanında Kral Olmak VarKen .. ******nun Yanında Pezevenq Oldun Ama Bo$hVer.! Layiikk olduun yerii buldnn Puhaa..
Düşlerim başka şeyler Ağlarım hiç bıkmadan Giderim çok uzaklara Ardıma hiç bakmadan
clean family girl. temiz aile kızı.
geL aşk geL...
Anlat onlara peri masalının kötü bittiğini
Sinirle topladım tüm eşyalarını.! Ne olur almaya gelme. Bırak izlerin kalsın bende.
öLdürmeyen acı güçLendirir.ßeni güçLendiricek her$eye warım.
ßeni üZen her deTaydan unuTarak KurTuluyorum
kmse anLamaz ßiliorumm canımı yaqsada hayat qüLüorumm:/
GeL ßaK ßiR eLimde göKyüzü vaR haLa ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar.. KorkuLarda ßenim umutLaRda *Beni ßıRaKma...*
Attığımız her adım senkronize ..(:
Sayfalarca yazdım sizi. Sonra buruşturup attım hepinizi.
Ne sahibim ol ne de benim...
uykusuz geCeyLe a$Ka daL tam oRtasında uyuyakaL..
ACı SOn .... !
iLksin..! smdiLik soN.. hiC bi suRéT "sen" oLamaz.. asLa yerini kimsé aLamazz..!(L)
bnLen poLemie qirme poLemikLerim senii
Cehenneme Giden Yolda Yürümek KoLaydır..!
ßen ßir GElindim Hayallermi Çaldılar...
İsmini saYıkLasam gEri qeLirMsn ?¿?
qüNahLarımı ta$ıyanın adı hAmaL deqiLdi , meLekti.( ? )
beyniniZz qbi sizde küçüksünZz O_o
fırlamayımm i$tee ne varrr xD
Yalanlarınıza Kanan Küçük Kız Yo.Ok Artık
diLek tutmadan kaydı bütn yıLdızLar xS
Ummadıklarım adam olurken... Adam dediklerim insan bile olamamış.!
HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméi hayaL eDmein.. Hayatıma Yeni Girenler! qiDmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız duruB dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..
Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Yeniden kanayacak
Kimseye kizmiyorum artik Suçlu aramaktan vazgeçtim Kimseye cevabi olmayan sorularsormuyorum Biraz kirginim ama olsun daha güçlüyüm artik Galiba büyüyorum! Sabahlari gülerek uyanmiyorum ama Hiç olmazsa aglamiyorumda İstemiyorum artik çok fazla sey bilmek Yasamak dedigin böyle bisey demek...! öyLesine yaşıyorumm...
gezinen bir göLgedir hayat, gariban bir aktör sahnede bir iLeri bir geri saatini doLdurur ve sonra duyulmaz oLur sesi, bir masaLdır gürLltücü bir saLağın anLattığı ki yoktur hiç bir anLamı...
Düşlerimi görün öyleyse Sevdiğinizi benim gibi sevin Gülün hep güldüklerime Sıkıysa ölün bakalım, Her gün öldüklerime...
● °'Chekinqen.° ●
'ßir Kez 0Lsn qüldür yüzümü...Choq'mu sey istiorm Sadece sew ßeni(LL)
neRDen? : izmir
iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey
laKap : pankek..
Kişi sayfası : (3000/3000) Seviye: (3000/3000) Güçlülük: (3000/3000)