HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

doa nın Hepsi hakkında dedikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
.::Miss Cevik::.
» en sheker admin ι∂ιz «
 » en sheker admin ι∂ιz «
.::Miss Cevik::.

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 09/07/08 Mesaj Sayısı : 1406 neRDen? : izmir iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey laKap : pankek..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
doa nın Hepsi hakkında dedikleri Img_left3000/3000doa nın Hepsi hakkında dedikleri Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Seviye:
doa nın Hepsi hakkında dedikleri Left_bar_bleue3000/3000doa nın Hepsi hakkında dedikleri Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Güçlülük:
doa nın Hepsi hakkında dedikleri Left_bar_bleue3000/3000doa nın Hepsi hakkında dedikleri Empty_bar_bleue  (3000/3000)
MesajKonu: doa nın Hepsi hakkında dedikleri   doa nın Hepsi hakkında dedikleri Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 8:11 pm

DOA ile yapılan röportajdan alıntıdır.
-Sizi 'Türkiye'nin ilk ve tek R&B yıldızı' olarak tanıttılar. Albümü olmayan biri için çok iddialı değil mi, üstelik Hepsi gibi başarılı bir grup varken...
-Türkiye'de Batı tarzı müzik yapan az insan var. Genelde türkü, pop ve arabesk yapılıyor. Hepsi grubu da R&B olmadığı için ticari bir boşluğu doldurmak için çıktı ortaya. Onları çok başarılı buluyorum ama R&B yaptıklarını da düşünmüyorum. Yurtdışında Spice Girls var. Çok başarılılar ama pop yapıyorlar. Hepsi de onlar gibi. R&B yapmak için farklı şeyler gerekiyor. Blues'un kullanılması, altyapının hiphop yapılması, dans edilmesi gerekiyor. Hepsi'ye bakıyorum; dans ediyorlar ama altyapı pop. Ben Türkiye'de bugüne kadar R&B yapan kişi olduğunu düşünmüyorum.
Kullanıcı İmzası
http://cadihepsiciler.mutluforum.org

doa nın Hepsi hakkında dedikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası