HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
.::Miss Cevik::.
» en sheker admin ι∂ιz «
 » en sheker admin ι∂ιz «
.::Miss Cevik::.

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 09/07/08 Mesaj Sayısı : 1406 neRDen? : izmir iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey laKap : pankek..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri Img_left3000/3000Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Seviye:
Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri Left_bar_bleue3000/3000Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Güçlülük:
Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri Left_bar_bleue3000/3000Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri Empty_bar_bleue  (3000/3000)
MesajKonu: Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri   Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 8:05 pm

“Grup Hepsi’yi pek dinlemem ama seslerini bir kaç defa duydum ve beğendim özellikle Gülçin oldukça kaliteli bir gırtlağa sahip bunu iyi değerlendirsinler, son klipleri 4 peynirli pizzanın klibi çok güzel kareografilerinden çok hoşlandım, esnek olmaları ve fiziklerinin düzgünlüğü dikkat çekici etkenler.”

Hepsi 1 hakkında;

“Ben henüz bir oyuncu olamadım ancak 2 dizide oynadım ve bu eleştiri yapmak için gerekli bir tecrübe değil fakat bir kaç yorumda bulunabilirim. Çevremdeki çoğu kişi dizinin ilkokul çağı çocuklar için olduğunu söylüyor fakat ben öyle düşünmüyorum, bir kere konusu yetişkinlere de hitap ediyor, üniversite çağındaki 4 kızın öyküsü neden sadece küçükler için olsun ki, çok doğal oynuyorlar bu işten de kıvırdıklarını düşünüyorum. Ben hiç izleyemedim işlerimin yoğunluğu yüzünden fakat fragmanlarına bakıyorum ve bazen de kanalları çevirdiğimde dizi rast geliyor biraz bakıyorum.”
Kullanıcı İmzası
http://cadihepsiciler.mutluforum.org

Çağla Şikel Hepsi hakkında dedikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası