HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

...Kenan Doğulu...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
RappeR_NyT
Rapchi_Nayat
Rapchi_Nayat
RappeR_NyT

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 30/12/07 Mesaj Sayısı : 1312 neRDen? : İstanbul iŞ/hoBiLeR : Dans Etmek,Bilg. Oynamak,Chat Yapmak V.s. laKap : Tırtırix :DD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Kenan Doğulu... Img_left1262/1262...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Seviye:
...Kenan Doğulu... Left_bar_bleue1262/1262...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Güçlülük:
...Kenan Doğulu... Left_bar_bleue1262/1262...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
MesajKonu: ...Kenan Doğulu...   ...Kenan Doğulu... Icon_minitimePaz Ocak 20, 2008 4:58 pm

KENAN DOGULU

Bes yasinda iken konservatuarin piyano bolumune birincilikle girdi. Alti sene piano bolumunde egitim aldiktan sonra once flut bolumunde, hocasi Erkan Alpay'dan flut, ardindan gitar bolumu aCilinca da Erdem Sokmen'den gitar dersleri aldi. Bu esnada tiyatro egitimi, Cocuk korosunda solistlik, ritmli sazlar ogrenimini de surdurdu. Daha sonra Kultur Kolejinden basari ile mezun olup Amerika'da, New Hampshire eyaletinde, Hesser College'da “Communication” sertifika programini bitirdi.

Muzik kariyerini ilerletmek, show dunyasinin kalbinin attigi Los Angeles'dan, yenilikleri ulkemize tasiyabilmek amaci ile L.A. Musicians Institute'da yuksek ogrenimine basladi.

Daha sonra yuksek ogrenimine Turkiye'de devam etmeye karar veren sanatCi, ulkesine donerek Bilgi universitesi Muzik bolumunde devam etti. Kenan Dogulu, Turkiye'de meshur, sevilen ve begeniyle izlenen bir sanatCi oldugu halde, muzik kariyerinde yaptiklarini hala yetersiz bulmakta, Cok daha buyuk projeler ile hedeflerini daha da buyutmek iCin surekli Calismaktadir. Gelecekteki hedeflerinin basinda, ulkesinde oldugu kadar, yurtdisinda da onemli projelere imza atmak ve bir dunya sanatCisi olmak gelmektedir.

Diskografi
SanatCinin ilk albumu "Yaparim Bilirsin" Agustos 1993'te piyasaya Cikti. O yil verdigi 93 konserle Turkiye Capinda onemli sayilabilecek bir rakama ulasan Kenan Dogulu'nun, ikinci albumu "Simsiki Siki Siki" Aralik 1994'de piyasaya suruldu ve bir yil iCinde sanatCinin 175 canli performansiyla ulasilmasi guC bir basari kazandi. 1996 Agustos ayinda muzik marketlerde yerini alan "Kenan Dogulu III" isimli albumu yogun bir ilgiyle sevenlerinin begenisini kazandi.

Cumhuriyetimizin simgelerinden olan 10. Yil Marsimiz, 29 Ekim 1997 tarihinde Kenan Dogulu tarafindan yeniden duzenlenerek, gunumuz Turkiye'sine ve Turk Milleti'nin begenisine sunulmustur. 10. Yil Marsi'nin bu duzenlemesinin de yer aldigi "Kenan Dogulu 3.5" isimli Maksi Single 1997 yili iCerisinde piyasaya sunuldu. Cumhuriyet Marsimizin gundeme oturtulmasinda, medyatiklesmesinde, Cocuklarin ve genClerin hafizalarinda yeniden yer etmesinde sanatCinin buyuk bir katkisi olmustur. 1998 yilinda Cumhuriyetimizin 75.Yil Kutlamalari CerCevesinde, Bursa'dan baslayip, Antalya, Istanbul, Ankara, Iskenderun, Samsun, SelCuk'a kadar devam edip, Izmir'de noktalanan bir "Cumhuriyet Turnesi"'ni de basari ile tamamlamistir.

1999 yilinda, Turk halkinin 10.Yil marsinin yeni duzenlemesine gosterdigi ilgiden ilham alan sanatCi, Yuce Onder Ataturk'e olan saygisini, GenClik Marsi'nin yeni duzenlemesinin yer aldigi bir Single Album ile bir kez daha gosterdi. SanatCi bu tip Calismalarin marslarimizin yeni nesillere benimsetilmesinde onemli rolu oldugunu dusunmektedir. Ayni yil “Ben Senin Herseyinim” isimli album piyasaya sunuldu. Ardindan iki yil sessizlige burunen sanatCi 2001 yilinda buyuk ses getiren “Ex Askim” isimli albumu ile muzikseverlerin bekleyisine son verdi. 2002 yilinda ise “Ex Askim” albumunun unplugged versiyonu olan “Kenan Dogulu 5.5” piyasaya Cikti ve en az “Ex Askim” kadar begeni toplayarak genis bir dinleyici kitlesine ulasti. “Demedi Deme” isimli yepyeni bir albumle 2003 yilinda sevenleri ile bir kez daha bulustu.

2004 Yili Agustos ayinda da buCuklu albumlerine Kenan Dogulu 6.5 albumunu Cikararak bir yenisini daha ekledi.Yaparim Bilirsin, Kursun Adres Sormaz ki, Simsiki Siki Siki, Can Bebegim, Isyan Bu Haykiris, HiC Bana Sordun mu?, Kandirdim, Gunah Degil mi Bana?, 10. Yil Marsi, HiC Bana Sordun mu? (Remix), Gelinim, GenClik Marsi, Ben Guzelden Anlarim, Papatya, Ben Senin Herseyinim, Tukendim Ben, Tutamiyorum Zamani (Akustik), Tanimamissin, Askim Askim, Aklim Karisti, Sorma (Trance Europe Mix) parCalarina olmak uzere toplam 21 klibi bulunmaktadir. Dinar'da Cekilmis olan "Isyan Bu, Haykiris" adli parCanin klibi, sadece burada bulunan depremzedelere yardim amaci ile yapilmis ve magdur olan vatandaslarimiza maddi destek saglamistir.

Ayrica, sanatCinin sahibi oldugu ve 1993 Aralik ayi sonunda faaliyete geCen Dogulu Ses ve Goruntu Hizmetleri Ltd. Sti. Temmuz '98 tarihi itibari ile tecrubeli ve yepyeni kadrosuyla "Dogulu Productions" adi altinda kendi binasinda hizmete girmistir. Dogulu Productions, bugune kadar Kenan Dogulu'nun albumlerine imza atmis ve ayrica bunyesindeki studyosunda degisik sanatCilarin album kayitlarini gerCeklestirmistir. Bunun yanisira her turlu, yerli ve yabanci konserler, spor organizasyonlari, CD Plus produksiyonlari, digital kayit ve mastering Calismalarina da devam etmektedir. Son olarak sanatCi ingilizce album Calismalarini surdurmekte ve bu sebeple sik sik Los Angeles'a gidip gelmektedir.
Kullanıcı İmzası
http://www.cicihepsifanclub.net
Whi$ne
Yasemin Fanatiği En Çalışkan Editör Tuqçe !
Yasemin Fanatiği En Çalışkan Editör Tuqçe !
Whi$ne

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 09/04/08 Mesaj Sayısı : 1220 neRDen? : ismir iŞ/hoBiLeR : DaNs laKap : BaRbiE
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Kenan Doğulu... Img_left982/982...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (982/982)
Seviye:
...Kenan Doğulu... Left_bar_bleue982/982...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (982/982)
Güçlülük:
...Kenan Doğulu... Left_bar_bleue982/982...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (982/982)
MesajKonu: Geri: ...Kenan Doğulu...   ...Kenan Doğulu... Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 6:28 pm

saol cnm Very Happy
Kullanıcı İmzası
http://manyaq-hpsiclr.forume.biz/
.::Miss Cevik::.
» en sheker admin ι∂ιz «
 » en sheker admin ι∂ιz «
.::Miss Cevik::.

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 09/07/08 Mesaj Sayısı : 1406 neRDen? : izmir iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey laKap : pankek..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Kenan Doğulu... Img_left3000/3000...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Seviye:
...Kenan Doğulu... Left_bar_bleue3000/3000...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Güçlülük:
...Kenan Doğulu... Left_bar_bleue3000/3000...Kenan Doğulu... Empty_bar_bleue  (3000/3000)
MesajKonu: Geri: ...Kenan Doğulu...   ...Kenan Doğulu... Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 1:53 pm

saol cnm =)
Kullanıcı İmzası
http://cadihepsiciler.mutluforum.org

...Kenan Doğulu...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası