HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

...Şebnem Ferah...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
RappeR_NyT
Rapchi_Nayat
Rapchi_Nayat
RappeR_NyT

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 30/12/07 Mesaj Sayısı : 1312 neRDen? : İstanbul iŞ/hoBiLeR : Dans Etmek,Bilg. Oynamak,Chat Yapmak V.s. laKap : Tırtırix :DD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Şebnem Ferah... Img_left1262/1262...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Seviye:
...Şebnem Ferah... Left_bar_bleue1262/1262...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Güçlülük:
...Şebnem Ferah... Left_bar_bleue1262/1262...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
MesajKonu: ...Şebnem Ferah...   ...Şebnem Ferah... Icon_minitimePaz Ocak 20, 2008 4:55 pm

Sebnem Ferah

12 Nisan 1972 yilinda Yalova´da hayata gozlerini aCti. Ailenin uC kizindan en kuCuk olaniydi.Ilkokulu Yalova´da, ortaokulu ise Bursa Koleji´nde okudu.Yatili bir okul olan Bursa Namik Sozeri Lisesi´ne girdi ve boylece kendi ayaklari uzerinde durmaya basladi.Muzige olan ilgisi Cok kuCuk yaslarda basladi. Bunda da ailesinin Cok buyuk rolu oldu.Ilkokulda enstruman ve solfej dersleri almaya basladi. Okul orkestralarinda baslayan muzik seruveni sonralari kuCuk topluluklarla devam etti.Lise yillarinda 'Pegasus' adli bir grupta yer almasiyla birlikte sadece bayanlardan olusan bir rock grubu kurma fikri kafasinda olusmaya basladi.Bu donemde Bursa´da yapilan rock festivallerinde konserler verdi ve 1988 yilinda Turkiye´nin ilk bayan rock grubu Volvox´u kurdu.

Muzik Calismalarinin yaninda egitimini surdurdugu ODTu Ekonomi Bolumu´nden ayrildi ve Istanbul´a yerleserek Istanbul universitesi Ingiliz Dili ve Edebiyati Bolumu´ne girdi.

Volvox´la 1992-1994 yillari arasinda Turkiye´nin Cesitli yerlerinde konserler verdi, Istanbul´da bulunan rock barlarda sahne aldi.1994 yilinda Volvox´un dagilmasiyla birlikte bireysel Calismalara yoneldi.Sezen Aksu ve Onno TunC’un getirdigi oneriyi kabul ederek ilk albumunun hazirliklarina basladi. Bu arada Sezen Aksu, Tarkan ve Sertab Erener´in albumlerinde vokalist olarak yer aldi.

15 Kasim 1996 Cumartesi, hem Sebnem Ferah´in muzik guncesine hem de Turk rock muzik tarihine onemli bir gun olarak geCti.'Kadin' adini verdigi ilk albumuyle Turk rock muziginin ´yeralti´ndan layik oldugu yere gelmesi yolunda onemli bir adim atmis oldu.Demir Demirkan, Tarkan Gozubuyuk ve Iskender Paydas´tan olusan muzisyen kadrosunun Caldigi albumde Sebnem Ferah´in muzikal suzgecinden geCirdigi, hard rock´tan slow baladlara degin onbir parCa yer aldi.Soz ve muzikleri Cogunlukla kendisine ait olmakla birlikte dort parCada Sezen Aksu´nun destegi goruldu.Hazirlanmasi yaklasik iki yil suren albumun produktorlugunu Iskender Paydas yapti.

'Kadin' in getirdigi basarinin ardindan gosterime girdigi butun ulkelerde hasilat rekorlari kiran Walt Disney yapimi 'Little Mermaid'in (KuCuk Denizkizi) TurkCe versiyonunun muziklerini seslendirdi. Hemen hemen uC yillik bir aranin ardindan 1999 Haziran´inda yeni bir albumle geldi Sebnem Ferah.'Artik Kisa Cumleler Kuruyorum' adini verdigi ikinci solo Calismasinda, kendi deyisiyle ´hayal dunyasiyla gerCek hayati arasindaki gelgitlerden olusan hikayelerini´ anlatti.Ferah, bu albumde de yine Iskender Paydas, Demir Demirkan ve Tarkan Gozubuyuk uClusuyle Calisti.Alternatif muzigin aranan isimlerinden Hakan Kursun ise kayit masasinda tum marifetlerini gosterdi.Albumden Cikan ilk hit ve video klip, sade altyapisi ve Ferah´in duru vokaliyle susledigi 'Bugun' oldu.

Albumun en vurucu parCalarindan biri olan ve albumle ayni adi tasiyan 'Artik Kisa Cumleler Kuruyorum' uzerine; 'Bu parCayi kaydederken herhangi bir duzenleme yapmaktan kaCindim. Yalnizca bir gitar esliginde soyledim Cunku gitari alip, evinize gelip birlikte sarki soylemis olmayi hissedelim istedim.' diyor Sebnem Ferah ve ekliyor; 'Sadece bu parCada degil albumdeki tum parCalarda kalbimi sonuna kadar aCmakta hiC tereddut etmedim Cunku sizler benim arkadasim oldunuz. Yakinlarinizda oldugumda kendimi Cok huzurlu hissediyorum.'

Bir parCa disinda albumde yer alan tum sarkilarin soz ve muzikleri de Sebnem Ferah´a ait.Sebnem Ferah, muzik Calismalarindan arta kalan zamanlarda kitap okumak, yazmak, film seyretmek, arkadaslariyla vakit geCirmek ve Playstation oynamaktan hoslandigini belirtiyor
Kullanıcı İmzası

En son ßiLLi_PePeq tarafından Paz Nis. 13, 2008 4:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.cicihepsifanclub.net
arDaqoLiqq
Arda&Cemre qoLik Fanatiqi Admin < SeRanay >
arDaqoLiqq

Yaş : Kayıt tarihi : 02/02/08 Mesaj Sayısı : 2020 neRDen? : iŞ/hoBiLeR : laKap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Şebnem Ferah... Img_left2019/2019...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Seviye:
...Şebnem Ferah... Left_bar_bleue2019/2019...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Güçlülük:
...Şebnem Ferah... Left_bar_bleue2019/2019...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (2019/2019)
MesajKonu: Geri: ...Şebnem Ferah...   ...Şebnem Ferah... Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 1:54 pm

saol..
Kullanıcı İmzası
Yasemin_Koliq
вιz∂єη вιяι
вιz∂єη вιяι
Yasemin_Koliq

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 01/02/08 Mesaj Sayısı : 138 neRDen? : IstanBuL.. iŞ/hoBiLeR : laKap : уαяαмαz нιρ нσρçu
MesajKonu: Geri: ...Şebnem Ferah...   ...Şebnem Ferah... Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 4:06 pm

cemreqoLik_31 demiş ki:
saol..

Cnm Yine Yazmisin Okee
Kullanıcı İmzası
http://Hepsicilercetesi.niceboard.net
Heqsi_KoLik
Banned
Banned

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 04/01/08 Mesaj Sayısı : 98 neRDen? : ..... iŞ/hoBiLeR : .. laKap : Sarı çiyan:D
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Şebnem Ferah... Img_left0/0...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (0/0)
Seviye:
...Şebnem Ferah... Left_bar_bleue0/0...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
...Şebnem Ferah... Left_bar_bleue0/0...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (0/0)
MesajKonu: Geri: ...Şebnem Ferah...   ...Şebnem Ferah... Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 4:31 pm

Yorum Yskk msjlarınızı siliyorum ama bu defa silmcem eğer bi kaç defa daha böle olursa uyarı alıcaksınız!!
Kullanıcı İmzası
arDaqoLiqq
arDaqoLiqq

Yaş : Kayıt tarihi : 02/02/08 Mesaj Sayısı : 2020 neRDen? : iŞ/hoBiLeR : laKap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Şebnem Ferah... Img_left2019/2019...Şebnem Ferah... Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Seviye:
Güçlülük:
MesajKonu: Geri: ...Şebnem Ferah...   ...Şebnem Ferah... Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2008 1:25 pm

artk öle bisi olmadıqına qöre teseqqurler...Very Happy
Kullanıcı İmzası

...Şebnem Ferah...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası