HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

...Gökhan Tepe...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
RappeR_NyT
Rapchi_Nayat
Rapchi_Nayat
RappeR_NyT

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 30/12/07 Mesaj Sayısı : 1312 neRDen? : İstanbul iŞ/hoBiLeR : Dans Etmek,Bilg. Oynamak,Chat Yapmak V.s. laKap : Tırtırix :DD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Gökhan Tepe... Img_left1262/1262...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Seviye:
...Gökhan Tepe... Left_bar_bleue1262/1262...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Güçlülük:
...Gökhan Tepe... Left_bar_bleue1262/1262...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
MesajKonu: ...Gökhan Tepe...   ...Gökhan Tepe... Icon_minitimePaz Ocak 20, 2008 4:54 pm

Husmen bey ve Sema Hanimin ilk Cocuklari olarak 08.02.1978 yilinda Istanbul’da dogdu. Ilkokulu, Yesilyurt Hamdullah Suphi Tanriover Ilkogretim Okulu’nda okudu. Ilkokuldan sonra muzige olan ilgisini fark etmesi sebebiyle 1988 yilinda Istanbul Teknik universitesi Turk Musikisi Devlet Konservatuari’nda muzik kariyerinin ilk adimini atti. Calgi egitimi bolumunde orta ve yuksek ogrenimini tamamladi.

O yillarda tek hayali iyi bir muzisyen olmak ve buyuk kitlelere seslenebilmek olan Gokhan Tepe, bu hayaline ilk adimini orta ikinci sinifta ilk bestesini yaparak atti.

Ardindan 1996 yilinda produktorlugunu Iskender Ulus’un ustlendigi “Coz Beni” adli ilk albumu ile hayallerinin buyuk bolumunu gerCeklestirme firsatina sahip oldu. Albumde yer alan, sozu kendisine muzigi Erdem Kinay’a ait olan “Donmem” adli sarkiyla ilk kez muzikseverlerle bulustu. Sirasiyla Bayildim, Ask Belasi, Zor Gelir ve Col CiCegim’e Cektigi 5 kliple ilk albumu tamamladi.

Aranjorlugunu Selim Caldiran ve Cenk Eroglu’nun hazirladigi “Canozum” adli albumu 1999 yilinin Mart ayinda muzik severlerle bulustu. Bu albumde klip Cekilen hitleri arasinda ise yine sozu ve muzigi kendisine ait olan “Canozum”, Cenk Eroglu ile birlikte hazirladiklari “Seni Bana Vermediler”, Baris Aryay ve Sementa imzalari tasiyan “Sevmeler Yasak Bana” isimli sevilen sarkilar yer aldi.

2000 senesinde yapimciligini Osman Yagmur Dereli’nin ustlendigi yonetmenligini ise umit Efekan’in yaptigi ve 33 bolum yayinlanan “Benim ICin Aglama” adli dizide Fatma Girik’in oglu roluyle oyunculuga ilk adimini atmis oldu.

2002 senesinde “Belki Huzun Belki De Ask” adli albumunu muzikseverlerle bulusturdu. “Annem”, “Ben Delinin Biriyim” ve “Tanrim Affeder mi?” gibi hitlerin Ciktigi albumde yine bir Cok sarkinin soz ve bestesinde Gokhan Tepe imzasi yer aldi.

Dort yillik ayriligin ardindan 2006 yilinin Temmuz ayinda “Yuru Yuregim” adli albumle muzikseverlerle tekrar bulustu. Profesyonel sanat yasantisinin 10. yilina giren ve “Yuru Yuregim benim muzik hayatimda da bir donum noktasi olusturdu” diyen Gokhan Tepe bu albumde “Yuru Yuregim”, “Insanoglu” ve “Gel Askim” sarkilarini kliplendirdi. Albumde sozu Hakki YalCin’a ait olan “Evire Cevire” adli sarkinin disinda tum soz ve muziklere kendi imzasini atan Gokhan Tepe soz yazari ve besteci kimligini de ispatlamis oldu.

Bu arada kendi albumleri iCin yaptigi Calismalarin yani sira muzik sektorunde basarili Cikislar yapan bir Cok profesyonel sanatCinin albumlerinde Gokhan Tepe imzasini tasiyan sarkilar yer aldi.

Muzik Calismalari bu hizla giderken oyunculuk adina gelen teklifleri de degerlendirme firsati bulan Gokhan Tepe, Show TV de yayinlanan “MaColar” adli dizide Burhan OCal ve Ozlem Tekin’le basrolleri paylasti.

MaColar’in ardindan Kanal D’ de yayinlanan ve basrollerini Ece Uslu, Burcu Kara ve Sinan Sumer’le birlikte paylastigi Elveda Derken’de her Carsamba sizlerle olmaya devam ediyor…
Kullanıcı İmzası
http://www.cicihepsifanclub.net
Whi$ne
Yasemin Fanatiği En Çalışkan Editör Tuqçe !
Yasemin Fanatiği En Çalışkan Editör Tuqçe !
Whi$ne

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 09/04/08 Mesaj Sayısı : 1220 neRDen? : ismir iŞ/hoBiLeR : DaNs laKap : BaRbiE
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Gökhan Tepe... Img_left982/982...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (982/982)
Seviye:
...Gökhan Tepe... Left_bar_bleue982/982...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (982/982)
Güçlülük:
...Gökhan Tepe... Left_bar_bleue982/982...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (982/982)
MesajKonu: Geri: ...Gökhan Tepe...   ...Gökhan Tepe... Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 6:27 pm

saol cnm Very Happy
Kullanıcı İmzası
http://manyaq-hpsiclr.forume.biz/
.::Miss Cevik::.
» en sheker admin ι∂ιz «
 » en sheker admin ι∂ιz «
.::Miss Cevik::.

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 09/07/08 Mesaj Sayısı : 1406 neRDen? : izmir iŞ/hoBiLeR : нєρѕι hakkında herşey laKap : pankek..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Gökhan Tepe... Img_left3000/3000...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Seviye:
...Gökhan Tepe... Left_bar_bleue3000/3000...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (3000/3000)
Güçlülük:
...Gökhan Tepe... Left_bar_bleue3000/3000...Gökhan Tepe... Empty_bar_bleue  (3000/3000)
MesajKonu: Geri: ...Gökhan Tepe...   ...Gökhan Tepe... Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 1:56 pm

saol cnm =)
Kullanıcı İmzası
http://cadihepsiciler.mutluforum.org

...Gökhan Tepe...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası