HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

...Murat Boz...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
RappeR_NyT
Rapchi_Nayat
Rapchi_Nayat
RappeR_NyT

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 30/12/07 Mesaj Sayısı : 1312 neRDen? : İstanbul iŞ/hoBiLeR : Dans Etmek,Bilg. Oynamak,Chat Yapmak V.s. laKap : Tırtırix :DD
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Murat Boz... Img_left1262/1262...Murat Boz... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Seviye:
...Murat Boz... Left_bar_bleue1262/1262...Murat Boz... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
Güçlülük:
...Murat Boz... Left_bar_bleue1262/1262...Murat Boz... Empty_bar_bleue  (1262/1262)
MesajKonu: ...Murat Boz...   ...Murat Boz... Icon_minitimePaz Ocak 20, 2008 4:50 pm

MURAT BOZ

07.03.1980 yilinda Zonguldak’in Karadeniz Eregli ilCesinde dunyaya geldim. Ilk ve ortaokul ogrenimimi yine burada tamamladiktan sonra 1995-96 egitim ogretim yilinda Istanbul Anadolu Guzel Sanatlar Lisesi ozel yetenek sinavini kazanarak egitimime Istanbul'da devam etmeye basladim.

Bu donem iCerisinde Ataturk Kultur Merkezi, Cemal Resit Rey’de muzikal konserlerde vokal olarak yer aldim. 1998’de Milliyet gazetesi liseler arasi muzik ve halk oyunlari yarismasinda erkek solist dalinda Turkiye birinciligi kazandim. 1999 yilinda Bilgi universitesi jazz vocal bolumune burslu olarak girdim.

Egitimime 2003 yilinda girdigim Istanbul Teknik universitesi Turk Muzigi Devlet Konservatuari Temel Bilimler bolumunde devam etmekteyim. Sarki soylemeyi, spor yapmayi yuzmeyi ve hayvanlari Cok severim..

Sahne performanslarinda ve albumlerinde Calistigim kisiler; Shakira, Tarkan Tevetoglu, Nilufer, Nazan Oncel, Demet Sagiroglu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Muftuoglu, Burcu Gunes, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn...

Seslendirdi reklam muzikleri; Mc donalds, Istikbal, Kola Turka...
Kullanıcı İmzası

En son ßiLLi_PePeq tarafından Paz Nis. 13, 2008 4:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.cicihepsifanclub.net
Yasemin_Koliq
вιz∂єη вιяι
вιz∂єη вιяι
Yasemin_Koliq

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 01/02/08 Mesaj Sayısı : 138 neRDen? : IstanBuL.. iŞ/hoBiLeR : laKap : уαяαмαz нιρ нσρçu
MesajKonu: Geri: ...Murat Boz...   ...Murat Boz... Icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2008 2:13 pm

SaqoL Adminim geek
Kullanıcı İmzası
http://Hepsicilercetesi.niceboard.net
arDaqoLiqq
Arda&Cemre qoLik Fanatiqi Admin < SeRanay >
Arda&Cemre qoLik Fanatiqi Admin < SeRanay >
arDaqoLiqq

Yaş : Kayıt tarihi : 02/02/08 Mesaj Sayısı : 2020 neRDen? : iŞ/hoBiLeR : laKap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
...Murat Boz... Img_left2019/2019...Murat Boz... Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Seviye:
...Murat Boz... Left_bar_bleue2019/2019...Murat Boz... Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Güçlülük:
...Murat Boz... Left_bar_bleue2019/2019...Murat Boz... Empty_bar_bleue  (2019/2019)
MesajKonu: Geri: ...Murat Boz...   ...Murat Boz... Icon_minitimeSalı Şub. 26, 2008 1:28 pm

saol..
Kullanıcı İmzası
chtlq_ks_ecenur
вιz∂єη вιяι
вιz∂єη вιяι
chtlq_ks_ecenur

Kadın
Yaş : Kayıt tarihi : 29/03/08 Mesaj Sayısı : 118 neRDen? : Yoshymin Kalbnden iŞ/hoBiLeR : Yoq.. laKap : Cadı :P
MesajKonu: Geri: ...Murat Boz...   ...Murat Boz... Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 6:13 pm

Teşeqqürler...
Kullanıcı İmzası

...Murat Boz...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası