HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HepsijiLerin Mekanına HoşgeLdin !

♥ | Lütfen TatiLde Sık GireLim | ♥

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 16777215

AnasayfaPortal*GaleriAramaKayıt OlLatest imagesGiriş yapChat

aşkınla ilgili en güzel anıların

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
ösge
уєηι üує
уєηι üує
ösge

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 06/04/08 Mesaj Sayısı : 38 neRDen? : İst. iŞ/hoBiLeR : öğrenci/müzik dinlemek dans etmek ve resim yapmak laKap : pasaklı
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
aşkınla ilgili en güzel anıların Img_left0/0aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (0/0)
Seviye:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue0/0aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue0/0aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (0/0)
MesajKonu: aşkınla ilgili en güzel anıların   aşkınla ilgili en güzel anıların Icon_minitimePaz Nis. 06, 2008 4:09 pm

ilk bn başlıyorum

bn okulun bahçesindeydim ve biz çıkmıoduk o bni seviodu ve bni yanına çağırdı arkadaşları o oturuodu bn de gtim bişe diyemedi sonra bn dndüm arkamı gttim sonra tkrar çağırdılar gtmm gene bişe diyemedi bn tam arkamı dndm gidiodum ki arkamdan SENİ SEVİYORUM die bağırdı.bn çk utandım arkamı dnmeden koşarrk sınıfa koştm I love you

bi tane daha vr ilkokul 5te biz sınıfça piknie gttik o bni seviodu gene bütün arkadaşlarım bnim ve onn elini birleştirdi biz onnla el ele tutuştk çk sevinmiştim sımsıkı tuttum o da bni sanki hiç bırakma dmk istiodu ama artk gçti unuttu bni ama bn sevmee dvm ediorum
Kullanıcı İmzası
http://www.gruphepsi-fani.tr.cx
Whi$ne
Yasemin Fanatiği En Çalışkan Editör Tuqçe !
Yasemin Fanatiği En Çalışkan Editör Tuqçe !
Whi$ne

Kadın
Yaş : 31 Kayıt tarihi : 09/04/08 Mesaj Sayısı : 1220 neRDen? : ismir iŞ/hoBiLeR : DaNs laKap : BaRbiE
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
aşkınla ilgili en güzel anıların Img_left982/982aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (982/982)
Seviye:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue982/982aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (982/982)
Güçlülük:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue982/982aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (982/982)
MesajKonu: Geri: aşkınla ilgili en güzel anıların   aşkınla ilgili en güzel anıların Icon_minitimeC.tesi Nis. 12, 2008 2:58 pm

ya olmayanlar ne yapsın gerçi bnm va r:D
Kullanıcı İmzası
http://manyaq-hpsiclr.forume.biz/
arDaqoLiqq
Arda&Cemre qoLik Fanatiqi Admin < SeRanay >
Arda&Cemre qoLik Fanatiqi Admin < SeRanay >
arDaqoLiqq

Yaş : Kayıt tarihi : 02/02/08 Mesaj Sayısı : 2020 neRDen? : iŞ/hoBiLeR : laKap :
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
aşkınla ilgili en güzel anıların Img_left2019/2019aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Seviye:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue2019/2019aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (2019/2019)
Güçlülük:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue2019/2019aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (2019/2019)
MesajKonu: Geri: aşkınla ilgili en güzel anıların   aşkınla ilgili en güzel anıların Icon_minitimePaz Haz. 08, 2008 5:44 pm

yha istemiorum o anıyı hatrLamakk Sad asLnda anı diiL baska bişi ama hatrLamak istemiorum :'(
Kullanıcı İmzası
ßornowa SokakLarı!!!
YoshY FanaTiqi ŞekeR CiCi MoD.
YoshY FanaTiqi ŞekeR CiCi MoD.
ßornowa SokakLarı!!!

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 20/08/08 Mesaj Sayısı : 434 neRDen? : Yo$hy'min aLtın KaLßinDen....=) iŞ/hoBiLeR : BilqisayarLa oynamak laKap : damLoşş
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
aşkınla ilgili en güzel anıların Img_left177/177aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (177/177)
Seviye:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue177/177aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (177/177)
Güçlülük:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue177/177aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (177/177)
MesajKonu: Geri: aşkınla ilgili en güzel anıların   aşkınla ilgili en güzel anıların Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 9:40 am

ßenim yoqq oLmasınıda istememm
Kullanıcı İmzası
http://www.kerim-kerimba.gg
gulcinseyma
уєηι üує
уєηι üує
gulcinseyma

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 15/05/08 Mesaj Sayısı : 6 neRDen? : gülçinin kalbinden iŞ/hoBiLeR : dans etmeyi kitap okumayı seviyorum laKap : şeymoş
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
aşkınla ilgili en güzel anıların Img_left0/0aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (0/0)
Seviye:
Güçlülük:
MesajKonu: Geri: aşkınla ilgili en güzel anıların   aşkınla ilgili en güzel anıların Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 12:49 pm

bnm yok olmasında daha ergenliğimin baharındayım Very Happy Laughing
Kullanıcı İmzası
http://www.gruphepsi-34.turkforumpro.net
dLadLa
уєηι üує
уєηι üує
dLadLa

Kadın
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 07/05/09 Mesaj Sayısı : 25 neRDen? : ruhumun götürdüğü yerden... iŞ/hoBiLeR : öğrenci laKap : a$ık..
Kişi sayfası
Başarı Puanı:
aşkınla ilgili en güzel anıların Img_left1000/1000aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Seviye:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue1000/1000aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Güçlülük:
aşkınla ilgili en güzel anıların Left_bar_bleue1000/1000aşkınla ilgili en güzel anıların Empty_bar_bleue  (1000/1000)
MesajKonu: Geri: aşkınla ilgili en güzel anıların   aşkınla ilgili en güzel anıların Icon_minitimePaz Mayıs 17, 2009 8:54 am

gözLerimin içine bakıp güLümsemesi,eLimi az da oLsa tutuşu,sinirLenip hızLı gittiğimde koLumdan tutup durdurması...ama hepsi başka zaman hiç oLmayacak..=(
Kullanıcı İmzası
http://.....

aşkınla ilgili en güzel anıların

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası